DE 

Restaurant & Bar

Greatness in small amounts – our one size dishes allow you to effortlessly explore new tastes and expand your culinary horizons. At Roter Bären, indecisiveness is a virtue. As all of our dishes are served in the same size, you can compose your meal without being restricted to one main course.
We recommend a selection of three plates for an average appetite – bearing in mind the option of a forth course to satisfy your sweet tooth.
We expertly prepare our dishes arranging fresh, seasonal, and high quality products according to consistency and taste. At Roter Bären, the big picture is made up of carefully crafted small things and our very own spectacular simplicity.

 

Ferien

Der Rote Bären bleibt vom 23. Dezember bis und mit 30. Dezember 2017 geschlossen.

Reservationen für 2018 nehmen wir in dieser Zeit gerne über das E-Mail - madeleine.grieder@roterbaeren.ch - entgegen.

Wir wünschen Ihnen frohe Festtage, alles Gute für das 2018 und wir freuen uns, Sie im im neuen Jahr wieder bei uns im Bären begrüssen zu dürfen.

Das Bären-Team

 

 

 

Silvestermenue

  • Mascarponeschaum, geräucherte Randen, Grapefruit, Estragon, Pekannüsse
  • Hummer-Bisque, Krabben-Beignet
  • Kürbisagnolotti, Apfelpüree, Chilly und Salbei
  • Gebratene Wachtel, Chicoree, Datteln und Blutorangen
  • Seeteufel in kunsprigem Chorizomantel, mit Linsen, Lauch und Petersilie
  • Geschmortes Kalbsbäggli, Kartoffelgnocchi, Sardellenmayonnaise und Morcheln
  • Limetten-Ingwersuppe mit Kokosnusssorbet, Ananas, Mango und Lychee

CHF 125.- pro Person exkl. Getränke

Chef's Table

Am "Chef's Table" im Séparée servieren wir Ihnen ein 5-Gang Menü für CHF 86.-. 

Wer gerne mit seinen Gästen unter sich sein möchte, den erwartet ein aussergewöhnliches Geschmacksvergnügen.

Reservationen nehmen wir gerne ab vier bis maximal 6 Personen entgegen: +41 61 261 0 261 oder madeleine.grieder@roterbaeren.ch

Savory

Prices per plate:

2 Plates 39.–
3th Plate +16.–
4th Plate and more +15.–

All Prices in CHF incl. VAT.

 

Salad

Lamb’s lettuce, crispy bacon, poached egg, croutons, caesar dressing

 

 

Pumpkin

Pumpkin, goat cheese, pumpkin seeds, grapefruit, oregano

 

Soup

Essence of mushrooms, morel gnocchi, cabbage, soft boiled egg

 

Raviolo

Raviolo, celeriac, eggyolk, spinach, trufflevelouté

Lobster

Lobster, crab fritters, fondant potatoes, leek, lemon mayonnaise, lobster foam 

Bouillabaisse

Bouillabaisse, rouille, baguette

Duck breast

Duck breast, pearl barley, parsnip, quince, chicory

 

Guinea fowl

Guinea fowl, pumpkin, mandarin, quinoa, red cabbagge, chestnuts, madeira

 

Sweet / Savory

Price of dessert:

CHF 15.-

Cheese variation

CHF 18.-

Caramel flan

Caramel flan, sultanas in rum, Chantilly cream

 

Pear chocolate

Pear chocolate blondie, crème fraiche ice cream macadamia nuts

 

Cheese

Cheese variation, fruit bread, fruit chutney